Rondreis en tours

Wil je van te voren je reis vastleggen en wil je daarbij hulp van experts dan is het aan te raden een rondreis via een reisorganisatie te boeken. Deze (lokale) specialisten kennen alle ins- en outs van alle bestemmingen, routes, bezienswaardigheden en accommodaties in Thailand. Sommige reisorganisaties hebben ook kantoren in Thailand wat goed van pas kan komen bij het boeken of wijzigen van een rondreis.

tips thailand Kijk eens op de website van de verschillende organisaties en vraag offertes aan. Bij deze meeste organisaties is alles mogelijk waardoor je de organisaties kunt vergelijken op service en kosten.

Greenwood Travel heeft kantoren in Thailand. Het is mogelijk via deze organisatie een gehele reis te boeken evenals losse dagtripjes. Ook is het mogelijk trips naar andere landen als Singapore of Vietnam te boeken. Voor een reis naar Thailand kun je tours, transport en hotels boeken.

NRV reizen biedt reizen naar Thailand aan bouw zelf uw droomreis door Thailand met behulp van de specialiste. Stel zelf uw ideale vakantie samen via het Zelf Samenstellen concept van NRV Holiday. Eindeloos combineren met vluchten, accommodaties, excursies, vervoer én arrangementen.Voordelig op reis met NRV Holiday!

Van Verre richt zich op individuele reizen door Azië. Je kunt bij Van Verre complete rondreizen boeken en ook bestaande rondreizen wijzigen en aanpassen naar je eigen interesses. Individuele reizen op maat naar Thailand. Van Verre Reizen is reisspecialist maatwerkreizen naar Azië, met een groot reisaanbod naar Thailand. Kwaliteitsreizen met goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alles kan! U geeft uw wensen aan, wij stellen uw unieke Thailand-reis samen. Maatwerk: uw eigen route door het prachtige Thailand.

Kuoni noemt zichzelf de reisspecialist voor verre en bijzondere reizen. Op deze website zijn ook gelijk reisverhalen van eerdere reizigers te vinden. Vind hier de aangeboden reizen of vraag een eigen reisplan aan. Het is ook mogelijk om zelf alles te regelen en van te voren enkele tours te boeken.

 

Geef een reactie