Vliegtickets

Vanuit Nederland vlieg je in ongeveer 12 uur rechtstreeks naar Thailand. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en China Airlines die rechtstreeks naar Bangkok vliegen. Veel reizigers die backpacken door Azië beginnen in Thailand ook vanwege de goede bereikbaarheid en de vele aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen. Wil je goedkoop vliegen naar Bangkok dan zul je vaak een tussenstop moeten maken.

tips thailand  Enkele basis tips voor het boeken van een zo goedkoop mogelijk vliegticket:
– Kijk altijd bij vergelijkingssites die voor jou het goedkoopste vliegticket zoeken
– Kijk niet alleen naar vluchten vanaf Nederland maar ook naar naar vliegtickets waarbij je vertrekt van Düsseldorf of Brussel
– Vaak is het goedkoper om zo vroeg mogelijk te boeken. Begin dus op tijd met zoeken
– Probeer zo flexibel mogelijk te zijn met data. Sommige maanden (juli, augustus) kunnen vliegtickets goedkoper zijn dan andere maanden

De beste tip is om niet zelf vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen te gaan vergelijken maar gebruik te maken van vergelijkingssites:

Rechtstreeks vliegen
Vliegtickets die rechtstreeks vliegen vanaf Amsterdam/Düsseldorf/Brussel naar Bangkok zijn te boeken via vergelijkingssites als skyscanner.net, vliegtickets.nl, cheaptickets.nl of expedia.nl. Klik hiervoor op Directe vlucht. Deze websites zoeken voor u de goedkoopste vliegtickets, die op zijn voordeligst vanaf €600,- te verkrijgen zijn.

Met overstap/stopover
Vluchten met een overstap in bijvoorbeeld Rusland of Abu Dhabi zijn vaak goedkoper. Ook deze vliegtickets zijn te vergelijken via vergelijkingssites. Een overstap duurt minimaal 2 uur maar kan ook 9 uur duren, let hier op.
Een stopover is een tussenstap van enkele dagen. Voor een klein bedrag of soms gratis is het mogelijk om enkele dagen in het land van de tussenstop te verblijven. Zo is het mogelijk om een ‘extra vakantie’ aan uw reis toe te voegen in bijvoorbeeld Dubai of Moscou en kunt u zich langzaam aanpassen aan het tijdverschil voordat u doorvliegt naar Thailand.
Deze zogenaamde stopovers zijn te boeken via e-bookers.nl. Klik hieronder bij het zoeken voor een stopover op Meer opties en vervolgens op Stopover deze extra vakantiebestemming aan uw reis toe te voegen.

tips thailand De goedkoopste vliegtickets zijn te verkrijgen door het volgen van acties van luchtvaartmaatschappijen die hun stoelen niet verkocht krijgen. Ticketspy.nl is een website die voor jou de goedkoopste vliegtickets en acties uitzoekt op internet. Scherpe prijzen, aantrekkelijke vliegticket deals van dit moment vind je op Paperflies.com.

Skyscanner biedt een uitgebreid netwerk van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus die samen miljoenen bestemmingen aanbieden. Op de website bieden zij het grootste aanbod van vluchten tegen de voordeligste prijzen.

Geef een reactie