Vrijwilligerswerk in Thailand

In Thailand ben je meer dan welkom om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Wil je vrijwilligerswerk in Thailand gaan doen dan zijn er verschillende organisaties die projecten aanbieden. Deze projecten hebben vaak een duur van minimaal 2 weken. De organisaties regelen het project, een gastgezin en vele anderen zaken waarbij jij hulp kunt gebruiken (vliegticket, visum, reisverzekering). In Thailand regelen sommige organisaties ook nog een introductieweek en leuke uitjes waardoor het avontuur uit meer bestaat dan het vrijwilligerswerk alleen.

Een overzicht van enkele organisaties die vrijwilligerswerk in Thailand aanbieden. Deze organisaties staan regelmatig op beurzen en organiseren regelmatig open avonden, informatiedagen waar je je kan laten informeren.
tips thailand Kijk eens rond op de websites van alle organisaties. Vraag gratis brochures aan en schrijf je in voor de gratis  open dagen en informatie avonden. Voor een overzicht van alle vrijwilligerswerk projecten kun je terecht op de Wegwijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland. 

Activity International – Thailand
Projecten: Bouwprojecten, olifantenproject, weeshuizen en scholen
Locaties: Chiang Mai, Singburi
Klik hier voor de open dagen van Activity International

Travel Active – Vrijwilligerswerk Thailand
Projecten: Olifanten, Gibbon opvangcentrum, kinderopvang, hilltribe project
Locaties: Singburi, Mae Sot, Umphang, Wang Nam Kieo, Chiang Rai en Koh Samet
Klik hier voor de eerst volgende open dagen

Geef een reactie