Bruiloft

Bruiloft

Met tranen in je ogen denk je terug aan het moment dat hij je vroeg. Natuurlijk zei je vol overtuiging ‘ja’ tegen de vraag of je voor altijd bij hem wilde blijven. Daarna brak een opwindende tijd aan van voorbereiden en plannen maken. Wie nodigen we uit (en wie beslist niet), hoe vullen we de dag in? Vol tradities of juist helemaal persoonlijk afgestemd op onze wensen?

Op zoek naar een locatie kom je al snel terecht bij een groepsaccommodatie die álles kan bieden en daarna komt alles in een stroomversnelling. Tegenwoordig mag bijna overal getrouwd worden, er zijn prachtige plekken waar dat kan. Leuk voor de foto’s want je zag al op tegen de saaie kiekjes van de nog saaiere trouwzaal in het gemeentehuis. Een plekje aan de rand van het bos, aan de vijver of juist binnen in een intieme en sfeervol aangeklede ruimte. Mooie bloemen, versierde stoelen en geen zorgen over het vervoer naar de feestlocatie want daar ben je al. In alle rust genieten van jullie moment, jullie belofte aan elkaar, in gezelschap van hen die je dierbaar zijn.

Het diner voldoet aan de verwachting want dat heb je in overleg met de kok samengesteld. Zelfs aan de vegetarisch ingestelde tante is gedacht. Totaal ontspannen beleef je de dag: van ceremonie tot diner en van receptie tot feestavond met de band die de pannen van het dak speelt. Dit is júllie dag en zo voelt het ook. Je praat met iedereen, voelt de liefde en de dankbaarheid naar hen die dichtbij je staan. Wat bóffen jullie toch met zoveel lieve mensen om je heen.

Nooit gedacht dat een luxe groepsaccommodatie in Brabant zo’n succes zou geven. Het feest gaat door tot in de kleine uurtjes en op de champagne wordt niet bezuinigd. Wat een geluk dat je niet nog naar huis hoeft. Vol van alle emoties, kun je ’s nachts de slaap niet vatten. Alle indrukken komen nog een keer voorbij; in de schemerdonker van de kamer zie je je trouwjurk hangen. Jammer dat je die maar één keer draagt maar wat een prachtige herinnering. Deze dag pakt niemand jullie meer af. Morgenochtend nog nagenieten tijdens het gezamenlijk ontbijt en dan kan het leven als getrouwd stel beginnen. Met prachtige herinneringen aan een fantastische dag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *